Alles van Montfoort
Bekijk de agenda

Allesvan.nl De Utrechtse Waarden stopt

Allesvan.nl De Utrechtse Waarden stopt
De Utrechtse Waarden Geplaatst 5 oktober 2020

Allesvan.nl De Utrechtse Waarden met de regio's IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Oudewater en Montfoort stopt. Na ruim 12.5 jaar hebben wij besloten te stoppen.

Wij begonnen met Allesvan.nl met als doel de regio's in Nederland nog beter op de kaart te zetten, voor het trekken van toerisme en de inwoners van belangrijke over het algemeen positieve informatie te voorzien, hier hebben we zeker aan bijgedragen.

Onze reden om te stoppen. Naast bovenstaande, wilde wij ook de organisaties en bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Wij zijn van mening, dat we hier ons doel niet bereikt hebben.

Wij danken al onze trouwe, ruim 100.000 unieke bezoekers voor de interesse die ze getoond hebben.

Ons bedrijf gaat door als Onzestreek.nl. Hierbij gaan we wél door met domeinnaam registratie met daarbij de hosting, mailverkeer en ondersteuning van de website. Daarnaast verrichten wij DTP-werkzaamheden voor onder andere flyers, posters, billboards, bouwhekbanners, enz. Verders ondersteunen we een aantal ZZP'ers met hun financiële administratie.

Met het stoppen van Allesvan.nl, hebben we meer tijd gekregen voor een nieuwe uitdaging, waar we al enige tijd mee bezig waren.

We zijn dankbaar voor de mooie momenten dat Allesvan.nl ons gebracht heeft.


Meer informatie | www.allesvanijsselstein.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Margreet Hairstyling
A NAAR B KOERIERS