Alles van Montfoort
Bekijk de agenda

Jubileumboek 55 jaar Carnaval in Knopengein en Knopengeinse vlag

Jubileumboek 55 jaar Carnaval in Knopengein en Knopengeinse vlag
Montfoort Geplaatst 19 januari 2020

Tijdens de jubileumreceptie op zaterdag 11 januari heeft Prins André le Chef de Mission het 1e Jubileumboek overhandigd aan Burgemeester Hartskamp-de Jong.

Het jubileumboek is een fantastisch mooi boek geworden met verhalen, foto's en allerlei andere zaken over de afgelopen 55 jaar Carnaval in Knopengein. Dit boek mag eigenlijk niet ontbreken in de boekenkast van alle Montfoorters die het Carnaval een warm hart toedragen.

Naast het boek heeft Les Boutonniers ook een schitterende Knopengein vlag ontworpen. Wat zou het mooi zijn als heel Montfoort tijdens het Carnaval maar zeker tijdens de Carnavalszondag vol hangt met deze mooie vlaggen.

Boek en vlag zijn vanaf deze week te koop bij MADO (Waterpoort 2 te Montfoort), in het Antoniushof (even vragen naar Kees van Hattum of Trudy Bogaards), de Carnavalshal (Achtersloot 115 A/B te IJsselstein) en verder zijn ze te bestellen door Les Boutonniers een mailtje te sturen. Meldt in die mail je naam en adres en hoeveel boeken (€ 15,- / boek) en hoeveel vlaggen (€ 7,50 / vlag) je wilt bestellen en wij zorgen dat het bij je thuis wordt afgeleverd.

Voor vragen kunt u terecht bij info@lesboutonniers.nl en voor meer informatie kunt u naar de website gaan.

De foto dat hier gebruikt is en het gehele fotoalbum zijn hier te vinden.


Meer informatie | www.lesboutonniers.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Bruin Entertaiment
City Bed IJsselstein
Uitvaartverzorging Midland