Alles van Montfoort
Bekijk de agenda
< mei 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
 
1
2
3
4
5
19
6
7
8
9
10
11
12
20
13
14
15
16
17
18
19
21
20
21
22
23
24
25
26
22
27
28
29
30
31
 
 

Herdenkingsavond Uitvaartverzorging Midland

Herdenkingsavond Uitvaartverzorging Midland
Benschop Geplaatst 20 november 2018

Ook dit jaar waren er velen aanwezig om hun dierbaren te herdenken tijdens de Herdenkingsavond georganiseerd door Uitvaartverzorging Midland in Dorpshuis XXL te Benschop.

Het was de 5e keer dat uitvaartondernemer René Verweij dit initiatief heeft genomen, omdat het belangrijk is om stil te staan bij hen die zijn heengegaan. Dat blijkt wel uit de reactie, zodanig positief, dat de men ook dit jaar besloten heeft om de herdenkingsavond te organiseren en ook dit jaar werd er door de bezoekers met dankbaarheid teruggekeken.

Nabestaanden hebben steeds meer behoefte hebben om te herdenken, dat ook dit jaar te merken aan de grote opkomst van de bezoekers.

Tijdens de herdenkingsavond kreeg een ieder de kans even stil te staan bij iemand die hij of zij heeft verloren en werd er een brandend kaarsje geplaatst.

Het was die avond een aaneenschakeling van bemoedigende woorden en gedichten. De muzikale omlijsting was voor de 3 keer in handen van Gospelkoor El Shaddai en soliste Eline van Os

Nazorg

Het gedenken van je verloren naasten is een onderdeel van een stukje nazorg wat wij als Uitvaartverzorging Midland nastreven. Niet voor niets hebben we als een van de weinige partijen in de regio een nazorg-consulente. Zij was deze avond ook aanwezig.

Na afloop ging een ieder met elkaar in gesprek, onder het genot van een hapje en een drankje om vervolgens in een ontspannen sfeer weer naar huis toe gaan.

 


Meer informatie | www.uitvaartverzorgingmidland.nl | www.dorpshuisxxl.nl | www.gospelkoor-elshaddai.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Uitvaartverzorging Midland
Dorpshuis XXL