Alles van Montfoort
Bekijk de agenda
< mei 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
 
1
2
3
4
5
19
6
7
8
9
10
11
12
20
13
14
15
16
17
18
19
21
20
21
22
23
24
25
26
22
27
28
29
30
31
 
 

Uitgaan met ouders

Uitgaan met ouders
Montfoort Geplaatst 8 november 2018

Voor het eerst organiseert de gemeente Montfoort , samen met de horeca, GGD, Jellinek Utrecht en de politie "Uitgaan Met Ouders". Ja, dat leest u goed...

Waar hangt mijn kind eigenlijk uit als hij of zij op stap gaat? Vraagt u zich dat ook wel eens af? Hoe gaat stappen anno 2018? Wat zijn nu eigenlijk de regels voor drankgebruik? Hoe gaat de controle op de ID als kinderen uitgaan, wat is deurbeleid? Hoe gaat het eraan toe in cafés? Zijn er risico's verbonden aan het uitgaan? Hoe kunt u als ouder helpen om ervoor te zorgen dat uw kind na een leuke avond weer veilig in zijn eigen bed ligt?

Voor het eerst organiseert de gemeente Montfoort , samen met de horeca, GGD, Jellinek Utrecht en de politie "Uitgaan Met Ouders". Ja, dat leest u goed...

Op vrijdagavond 14 december 2018 kunnen ouders, zonder hun kinderen, twee verschillende locaties bezoeken waar jongeren graag uitgaan: café ‘Bolle Harry' en het verenigingsgebouw St. Joseph. U doet dat samen met andere ouder/verzorgers die ook kinderen in dezelfde leeftijd hebben. Op elke locatie wordt een kort programma (30 minuten) gepresenteerd waar op serieuze en ontspannen wijze wordt verteld over uitgaan, de regels voor drank en drugs, het deurbeleid van de horeca-ondernemers en de regels die zij in hun zaken hanteren. Ook politie, GGD en Jellinek Utrecht verlenen hun medewerking.

Een gezellige avond met een informatief tintje

We ontvangen die avond de ouders van kinderen die dit jaar 16 of 17 jaar worden in het verenigingsgebouw St. Joseph. Na een inleiding door wethouder Rensen van Volksgezondheid, gaan we onder begeleiding in twee groepen op pad. In café Bolle Harry en het verenigingsgebouw worden ouders voorgelicht door de GGD, horeca, Jellinek en de politie. Na afloop praten we nog even na in het verenigingsgebouw. Daar kunt u ook uw vragen stelen aan de aanwezige organisaties.

Uitgaan met ouders is een initiatief van de gemeente, de lokale horeca, GGD, Jellinek Utrecht, Stichting STAM en de politie.

Meldt u zich voor 1 december aanstaande aan via p.holdinga@montfoort.nl

 

Montfoort vrijdag 14 december 2018
Café 'Bolle Harry'en het verenigingsgebouw St. Joseph


Meer informatie | Gemeente Montfoort

« terug

Margreet Hairstyling
De Bruin Entertaiment
Uitvaartverzorging Midland