Alles van Montfoort
Bekijk de agenda
< juli 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
 
 
1
2
3
4
5
28
6
7
8
9
10
11
12
29
13
14
15
16
17
18
19
30
20
21
22
23
24
25
26
31
27
28
29
30
31
 
 

Dé Hollandse polsstok-wedstrijd van het jaar vind dit jaar plaats Polsstokkerdam!

Dé Hollandse polsstok-wedstrijd van het jaar vind dit jaar plaats Polsstokkerdam!
Lopik
Aanvang van 18:00u

Bij het Hollands Kampioenschap strijden de beste Hollandse polsstokverspringers om de titels. Het Hollandse-gebied strijkt van Utrecht tot Gouda waar in totaal 6 actieve verenigingen zijn gevestigd. Maar wat zeggen de blauwe cijfers voor deze wedstrijd? Zijn er Polsstokkerdamse favorieten voor de titel?

Jaco de Groot (Kamerik) werd al elf keer Hollands kampioen, maar toen het HK in 2014 ook in Polsbroekerdam was, werd hij verslagen door zijn rivaal en thuisfavoriet Rian Baas (Utrecht). Neemt Jaco dit jaar revanche op deze gevoelige verliespartij? Of gaat er toch een Polsbroekerdammer met de titel vandoor? Wilco van Amerongen (Benschop) is dit jaar ook erg goed in vorm, brak meerdere persoonlijke records en won al meerdere wedstrijden.

En weet de torenhoge favoriet bij de junioren Reinier Overbeek (Benschop) ook dit jaar de eer in eigen huis hoog te houden. Zijn concurrenten zijn gebrand om het hem in ieder geval niet cadeau te geven. Geeft het HK Overbeek een extra prikkel en zou het verbreken van het Nederlands record al binnen handbereik liggen?
Bij de jongens springt de nog piepjonge Roy Velig (Benschop) en hij weet precies wanneer hij moet pieken. Klein van stuk maar groot zijn zijn sprongen. Het is stuivertje wisselen in de jongens categorie. Trek Roy Velis op 10 aug aan het langste eind in Polsbroekerdam?

Kunnen we dit jaar voor het laatst genieten van Dymphie Baas-van Rooijen (Oudewater)? En als ze afscheid neemt, is dat met glans? En dat betekent maar één ding, dat Nederlands record moet terug naar Holland en wel naar Polsbroekerdam, kan dat ook in Polsbroekerdam? Of zal er een andere Polsbroekerdamse springer een einde maken aan het HK feestje van Dymphie? Wendy Helmes (IJsselstein) is nog altijd gebrand om Dymphie te verslaan. Fabienne Overbeek (Benschop) was op de weg terug van haar blessure, maar blesseerde zich opnieuw. Is zij op tijd terug?

De beste papieren zijn voor Laura Maaijen (Haastrecht), maar ook bij de meisjes is het stuivertje wisselen. Wie trekt er aan het langste eind, en heeft Laura thuisvoordeel?

We gaan het allemaal meemaken tijdens het HK op 10 augustus! Om 14.00 zal de wedstrijd beginnen.

Na deze wedstrijd worden de schansen afgebroken. Deze winter worden er compleet nieuwe, high-tech schansen geplaatst. Uitgerust met de ideale verhoudingen, de juiste vering-graad en nieuwe stokzetbakken onder water. Waarna we weer klaar zijn voor de toekomst!

Klik hier om de flyer te bekijken.

 

10-08-2019 AANPASSING: Oorspronkelijk zou de wedstrijd om 14:00 uur beginnen, vanwege harde wind heeft de organisatie besloten om op 18:00 uur te starten! Houd hier rekening mee!


Meer informatie www.pbholland.com

« terug
A NAAR B KOERIERS
City Bed IJsselstein